Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge wil zich nog versterken op drie posities: ‘Dat blijft prioritair’

Mannaert laat zijn goed hart zien Zelfs op een regenachtige dag zoveel lachende gezichten

Club Brugge roerde zich al flink op de transfermarkt, maar Het Belang van Limburg meldt dat Blauw-Zwart zich nog wil versterken op drie posities.

Club Brugge is vooral op zoek naar een nummer zes en staat dicht bij een nieuwe doelman. ‘Club blijft prioritair op zoek naar een nummer 6 en bereikte eerder al een persoonlijk akkoord met doelman Jean Butez. Ook voor de linksbackpositie blijft het alert’, klinkt het.

De Uruguyaan Fede Ricca staat naar verluidt bovenaan het lijstje om de linksbackpositie te versterken en de concurrentie aan te gaan met Eduard Sobol. De aanvoerder van Malaga zou gratis een transfer kunnen maken door een clausule in zijn contract.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws