Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge wijst bod van 8 miljoen af en mikt op meer dan 10 miljoen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Na de komst van Percy Tau kan het goed zijn dat Club Brugge een aanvallende kracht verkoopt. Arnaut Danjuma wordt al een tijdje in verband gebracht met Italiaanse clubs, maar ook Emmanuel Dennis kan een transfer maken.

Volgens Het Belang van Limburg is er concrete interesse uit Rusland en zou er inmiddels ook al een bod zijn binnengebracht op Dennis. Blauw-Zwart heeft naar verluidt een bod gekregen van acht miljoen euro, maar de club heeft die aanbieding geweigerd.

Club Brugge mikt op een bedrag van meer dan tien miljoen euro. De Nigeriaanse flankspeler heeft een basisplaats onder Philippe Clement en wordt gezien als een belangrijke kracht. Club wil hem voorlopig ook niet kwijt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws