Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge ontvangt nieuwe tester en mogelijke opvolger Nakamba’

Marvelous Nakamba (Club Brugge - Zulte Waregem)

Het ziet er naar uit dat Marvelous Nakamba op weg is naar de exit bij Club Brugge. Het Nieuwsblad meldt dat Blauw-Zwart met Mamadou Diatta alvast een nieuwe tester op proef heeft.

Diatta is een verdedigende middenvelder en kan dus als mogelijke opvolger voor Nakamba worden binnengehaald. Nakamba aast op een vertrek en stuurde zijn kat op training. De Zimbabwaan staat onder meer in de belangstelling van Aston Villa.

Vrijdag heeft Club Brugge een generale repetitie voor het nieuwe seizoen met de Brugse metten. Daarin neemt Blauw-Zwart het op tegen de nummer drie van Portugal, Sporting. Het is niet duidelijk of Diatta daar zijn kans krijgt om zich te bewijzen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws