Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge lonkt weer naar 28-jarige Franse verdediger’

(VIDEO) - Mannaert reageert op shirtvoorstellen van Club-fans

Club Brugge werd in het verleden al eens genoemd voor Franse linksachter/verdediger Lionel Carole en volgens Franse media zou Blauw-Zwart weer naar de 26-jarige back lonken.

Ook RSC Anderlecht werd een paar jaar geleden in verband gebracht met de speler van Strasbourg. Club Brugge lijkt nu echter weer concreet te zijn voor Carole. Afgelopen seizoen speelde hij 23 wedstrijden in de Ligue 1 waarin hij drie assists gaf.

De marktwaarde van Carole ligt rond de drie miljoen euro. Ook het Schotse Rangers zou de linksback, die ook centraal in de verdediging uit de voeten kan, op het lijstje hebben staan. Carole heeft nog een contract tot 2021 bij Strasbourg. Club Brugge haalde met Sobol al een linksachter op huurbasis naar het Jan Breydelstadion.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws