Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge krijgt aanbieding voor gewezen recordaankoop Rezaei’

Kaveh Rezaei lijkt een jaar na zijn transfer naar Club Brugge de club alweer te verlaten. Volgens Het Nieuwsblad wil ex-club Sporting Charleroi de spits een oplossing bieden.

Rezaei kwam voor vijf miljoen euro over van de Carolo’s, indertijd een recordbedrag. De Iraanse spits kwam echter nooit uit de verf bij Club Brugge. Nu is er een oplossing in de maak en wil Charleroi de aanvaller terug naar Mambourg halen.

Rezaei heeft nog een contract tot 2022 bij Club Brugge en Charleroi wil de aanvaller huren van Blauw-Zwart. Bij de Carolo’s moet hij Victor Osimhen doen vergeten. In het shirt van Club Brugge kwam de aanvaller maar tot één doelpunt, een penalty tegen Zulte Waregem.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws