Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge is een voorbeeld voor Preud’homme: “Standard is nog niet zover”

Michel Preud'homme met brede glimlach

Coach Michel Preud’homme geeft tegenover Het Nieuwsblad toe dat hij zich spiegelt aan ex-club Club Brugge.

“Ik hoop dat er een moment komt waarop wij een club zijn die je kan vergelijken met het Club Brugge van nu” begint Preud’homme. “Dat je voor de start van elk seizoen kan zeggen: Wij moeten voor de titel gaan. Standard is nog niet zover. Dat is een proces, het komt niet zomaar. Ik heb altijd gezegd dat ik geen toverstok heb. Het is niet omdat Preud’homme komt, dat alles meteen vanzelf gaat.”

“Maar ik weet wel dat ik mijn groep hard ga laten werken en er structuur in ga pompen”, gaat Preud’homme verder. “Ze zeggen vaak dat een ploeg van Preud’homme beter presteert in zijn tweede seizoen. Je moet immers iets opbouwen. Soms duurt het langer. Bij Brugge werden we ook pas kampioen in mijn derde jaar, hé.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws