Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge gaat concurrentie aan met Rangers voor nieuwe aanwinst’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge is zich flink aan het roeren op de transfermarkt. Blauw-Zwart haalde al verschillende transfers binnen, maar is nog niet klaar met shoppen. Volgens het Tsjechische iSport wil Club verdediger Simon Deli.

De Ivoriaanse verdediger maakte afgelopen seizoen indruk bij Slavia Praag. Zo schakelde hij met de Tsjechen onder andere KRC Genk uit in de Europa League na de indrukwekkende 1-4 zege bij de Limburgers. Club Brugge moet echter wel afrekenen met Glasgow Rangers.

De Schotten gaan naar verluidt vol voor Deli. De Ivoriaan heeft nog maar één jaar op zijn contract en kan weg voor gelimiteerde transfersom van zo’n 2,5 miljoen euro. Slavia-voorzitter Jaroslav Tvrdkik bevestigde alvast de interesse op Twitter. ‘In de komende uren zal onze voetbalgod, Simon Deli, beslissen of hij ons voorstel accepteert of voor een nieuwe uitdaging gaat’, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws