Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge breekt transferrecord voor vervanger van Wesley’

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

De supporters wachten al een poos vol ongeduld op de opvolger van Wesley Moraes en intussen zou de komst van een nieuwe spits bijna in kannen en kruiken zijn. David Okereke moet de nieuwe aanvalsleider van blauw-zwart worden.

De 21-jarige Nigeriaan, 75 kilogram droog aan de haak en 1m82 groot, zou volgens Het Nieuwsblad 8 miljoen euro moeten kosten, Het Laatste Nieuws maakt dan weer gewag van een bedrag rond de 10 miljoen euro.

Hoe dan ook: het ziet er sterk naar uit dat Club het inkomende transferrecord zal breken. Vorige zomer telde het 5 miljoen euro neer voor Kaveh Rezaei van Sporting Charleroi.

Okereke komt momenteel uit voor Spezia Calcio in de Italiaanse Serie B of tweede klasse. Het voorbije seizoen was hij goed voor 10 goals en 12 assists in 30 competitiewedstrijden.

De centrumaanvaller, minder krachtig maar wel veelzijdiger dan Wesley, zou een overstap naar Brugge alvast genegen zijn en dat ondanks heel wat interesse uit de Italiaanse Serie A. Okereke staat bij Club al drie jaar op de radar en zodoende kent ook Philippe Clement de speler.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws