Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Onze coach windt er geen doekjes om: “Wil absoluut kampioen spelen en beker winnen”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Na de titel met Genk wil Philippe Clement nu ook kampioen worden met en bij Club Brugge. En liefst al meteen komend seizoen als het even kan. Of hoe onze nieuwe T1 zijn ambities absoluut niet onder stoelen of banken steekt.

“Ik ben alleen maar tevreden als ik alles win en dat is altijd het moeilijke. Ik wil absoluut kampioen spelen, de beker winnen, in Europa zo ver mogelijk geraken en ik wil nieuwe records neerzetten. Ik ben heel ambitieus”, klinkt het in Sportweekend.

Het is nog even wennen om Clement opnieuw in een trainingspak van Club te zien want anderhalve maand geleden stond hij nog te vieren als coach van Genk, maar de trainer zelf voelt dat anders aan: “Jij zegt zes weken, maar dat lijkt al zes maanden geleden want er is intussen al zoveel gebeurd. Dat is niet zo vreemd want dit is een job die je doet. Bovendien kan je ook op twee plaatsen heel gelukkig zijn”, aldus de 45-jarige trainer.

Klopt zijn hart net iets meer voor Club of plaatst hij Genk en Brugge op gelijke hoogte? “Dat is geen keuze tegen iets, jij zal in jouw leven waarschijnlijk ook meerdere mensen graag hebben gezien. Achteraf is het moeilijk om te zeggen dat die veel beter was of dat je die veel liever zag dan de andere. Dat is ook onrespectvol naar die andere relatie toe, denk ik.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws