Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement over titelstrijd: “Er zullen meer kandidaten zijn dan Genk en Club Brugge”

Philippe Clement op persconferentie

Philippe Clement heeft een persconferentie gegeven voor het begin van de competitie. De oefenmeester van Club Brugge spreekt onder meer over de titelstrijd komend seizoen.

“Hoe ik de concurrentie zie?”, begint Clement op de webstek van Club. “Het zal moeilijk worden dit jaar. De eindrace naar de titel zal wat langer duren en er zullen meer titelkandidaten zijn dan enkel Racing Genk en Club Brugge.”

Club Brugge start tegen Waasland-Beveren. “We zijn uiteraard nog aan het bouwen aan een nieuw voetbalverhaal, maar we kunnen nu al tevreden zijn met wat we zagen van deze groep. We leren uit de foutjes die gemaakt werden in de voorbereiding en maken elke dag progressie”, aldus Clement.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws