Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement neemt beslissing over toekomst van beloften die mee mochten op stage

Philippe Clement op persconferentie

De voorbije weken kregen enkele jonge wolven de kans om zich te tonen bij Club Brugge. Zeven beloften mochten proberen de technische staf te overtuigen op training en in de oefenmatchen en intussen heeft Philippe Clement zijn oordeel klaar over de zogenaamde trainees.

Onze nieuwe coach zou volgens Het Laatste Nieuws beslist hebben om
Charles De Ketelaere, Ignace Van der Brempt, Brendan Schoonbaert en Maxim De Cuyper ook na de oefenstage bij de A-kern te houden.

Siemen Voet, Eric Appiah en Mathias De Wolf keren dan weer terug naar de beloften. Vertoeven ook nog in de A-kern: Cyril Ngonge en Noah Fadiga. Zij komen in aanmerking voor een uitleenbeurt om meer speelgelegenheid te krijgen en wat extra ervaring op te doen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws