Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement maakt allereerste selectie bekend, opvallende namen ontbreken

Philippe Clement op persconferentie

Vanavond is het zover: dan mogen de fans van blauw-zwart voor het eerst dit seizoen afzakken naar Jan Breydel voor een thuismatch van hun geliefde club. Philippe Clement selecteerde voor de Brugse Metten tegen Sporting Lissabon alvast 23 namen.

Opvallender dan de aanwezigen in de selectie zijn misschien wel de afwezigen. Zo zal Club geen beroep kunnen doen op Brandon Mechele. Ook Jelle Vossen, Kaveh Rezaei en nieuwkomer Amadou Sagna ontbreken. De spelers in kwestie kampen met overbelasting of lichte blessures.

Wél weer van de partij na blessureleed is Emmanuel Dennis. Onze Nigeriaanse flankaanvaller zal in principe zijn eerste minuten van deze voorbereiding maken. Philippe Clement nam ook enkele youngsters op in zijn wedstrijdkern: Schoonbaert, De Ketelaere en Van der Brempt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws