Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement laat zich uit over toekomstige transfers: “Dat doen we niet”

Philippe Clement op persconferentie

Club Brugge zit volop in de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Coach Philippe Clement is dan ook bezig met zijn selectie te evalueren. Blauw-Zwart moet begin augustus al in de voorronde van de Champions League aantreden.

Clement wil met Club Brugge doorstoten, maar weet dat het moeilijk zal zijn. “We gaan er alles aandoen om dan zo goed mogelijk voor de dag te komen, maar we zullen nog niet op volle sterkte zijn. Dat is logisch. Club Brugge moet altijd klaar zijn – maar dan wél voor het niveau dat op dat moment maximum haalbaar is”, vertelt de oefenmeester aan Het Nieuwsblad.

“Ons absolute topniveau volgt pas in september of oktober”, gaat Clement verder. “Tot dan ga ik ook roteren, zoals ik bij Genk deed. Ik hou geen rekening met persoonlijke situaties: iedereen die nog bij de groep is, ga ik gebruiken.” Clement liet ook weten dat Wesley en Denswil sowieso vervangen zullen worden. “Maar we gaan geen vijf à zes extra spelers halen als dat niet nodig is”, besluit hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws