Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement laat zich uit over blessure Mechele: “Dan hopen we op een terugkeer”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Brandon Mechele kampt al een tijdje met een achillespeesblessure. Coach Philippe Clement heeft zich op een persconferentie uitgesproken over de blessure van zijn pupil.

Mechele zit nog niet mee bij de groep van Club Brugge. “Die blessure is onder controle, we hopen dat hij de volgende weken kan aansluiten. Natuurlijk is het een nadeel dat we een international kwijt zijn, maar de rest van de groep is wel fit.”

“De voorbereiding was niet verkeerd, maar op dit moment kunnen we nog geen topniveau verwachten. Toch hoop ik dat mijn spelers wakker zullen zijn, zeker na de één op zes van vorig seizoen tegen Waasland-Beveren. We hebben er veel zin in, dat voel je in de groep”, wordt Clement geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws