Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement in de wolken: “Een paar spelers hebben mij aangenaam verrast”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Philippe Clement en Club Brugge zijn momenteel op stage in Garderen. De oefenmeester van Blauw-Zwart is tot nu toe tevreden en ziet enkele beloftevolle jongeren.

“Ik heb er enorm veel uit geleerd”, vertelt Clement tegenover Het Nieuwsblad over de stage. “Een paar jongens hebben mij aangenaam verrast en maken kans om bij de groep te blijven. Eigenlijk is er van de beloften niemand door de mand gevallen.”

“Ze verteren alles heel goed, dus dat is positief”, gaat Clement verder. “Maar een definitieve evaluatie kan je nu nog niet maken – we trainen pas twee weken. En buiten Heracles hebben we nog geen enkele deftige match gehad.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws