Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Buitenlandse club dan toch bereid om gevraagde som neer te tellen voor Danjuma’

© Glenn Bogaert

Vertrekt hij of vertrekt hij niet? De geruchtenmolen rond Arnaut Danjuma blijft maar draaien en intussen zou het Engelse AFC Bournemouth zich toch bereid tonen om de 22-jarige flankaanvaller over te nemen van Club.

Eerder deze week liet Het Laatste Nieuws al een ballonnetje op over de interesse van de club uit de Premier League en de Engelse nummer 14 van vorig seizoen zou ondanks eerdere twijfels nu toch doorduwen voor linksbuiten Danjuma.

Volgens Sky Sports voeren The Cherries vergevorderde onderhandelingen met Club Brugge. De Nederlandse flankaanvaller, die vorig jaar furieus uit de startblokken schoot en het zelfs tot international van Oranje schopte, zou blauw-zwart de vooropgestelde 15 miljoen euro opleveren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws