Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bjorn Engels realiseert droomtransfer en wordt ploegmaat van Wesley

(VIDEO) - Een groene (!) verjaardagskaart ter ere van 125-jarig Club Daar weet Engels wel raad mee!

Ooit in Engeland voetballen, was zijn grote droom en Bjorn Engels heeft intussen zijn transfer naar de Premier League beet. Het blauw-zwarte jeugdproduct trekt komend seizoen het shirt aan van Aston Villa, dat eerder deze zomer ook al onze Wesley Moraes binnenhaalde.

De intussen 24-jarige centrale verdediger, die Club in de zomer van 2017 verliet voor een Grieks avontuur bij Olympiakos, tekent bij de Engelse promovendus een contract voor vijf seizoenen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Engels levert zijn Franse club Reims, dat hem nog maar pas definitief had overgenomen van Olympiakos, 10 miljoen euro op. In de Ligue 1 kwam hij het voorbije seizoen 35 keer in actie. Hij scoorde ook één doelpunt en was goed voor één assist. Onze ex-speler wordt weldra voorgesteld in Engeland.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws