Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Benoît Poulain heeft nieuwe club beet en tekent voor twee jaar’

Benoit Poulain (Club Brugge - Gent)

In het tussenseizoen zag Club al diverse verdedigers vertrekken en een van hen is Benoît Poulain. De 31-jarige centrale verdediger heeft intussen zo goed als zeker een nieuwe werkgever gevonden.

De Fransman, die 3,5 seizoenen de blauw-zwarte kleuren verdedigde, slaat volgens Het Laatste Nieuws zijn tenten op in Turkije. Poulain zou bij Kayserispor een contract voor twee seizoenen kunnen tekenen.

Le Professeur pakte in Brugge twee landstitels en was de voorbije jaren een sterkhouder in de defensie. Het afgelopen seizoen werd hij echter langzaam maar zeker naar het achterplan verdrongen, niet in het minst door de sterke prestaties van Clinton Mata op rechts in de driemansdefensie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws