Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Bankzitter die na Leko ook Clement niet kon overtuigen, dient transferverzoek in’

Blije Club-fans (Club Brugge - Gent)

De voorbije dagen kon u al lezen dat Club Brugge dicht bij een akkoord staat met een nieuwe linksachter: Federico Ricca. De komst van de Uruguyaan zou een (tijdelijk) vertrek van Luan Peres moeten opvangen.

De 25-jarige linksvoetige centrale verdediger zou volgens Het Laatste Nieuws een transferverzoek hebben ingediend. In de voorbije voorbereiding werd de Braziliaan Peres uitgeprobeerd op de linksachter, maar echt overtuigen, kon hij niet. Hij zou in principe uitgeleend worden.

Om Eduard Sobol toch de nodige concurrentie te verschaffen dit seizoen zou de al eerder genoemde “Fede” Ricca (24) op huurbasis overkomen van het Spaanse Málaga CF. Hij zou volgens HLN al zijn fysieke en medische tests afgelegd hebben én is bovendien einde contract na dit seizoen. Dat zou betekenen dat Club hem in juni 2020 gewoon gratis kan binnenhalen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws