Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Alweer miserie voor brute pechvogel Rezaei

Kaveh Rezaei zag zijn eerste seizoen bij Club Brugge volledig in het water vallen en ook de voorbereiding op zijn tweede jaargang bij blauw-zwart verloopt allesbehalve naar wens.

Onze Iraanse spits moest gisteren immers geblesseerd de training op oefenkamp in het Nederlandse Garderen verlaten. Rezaei, die vorige zomer voor maar liefst 5 miljoen euro overkwam van Sporting Charleroi, kampt met pijn aan de voet.

Het is volgens HLN onduidelijk of hij tijdens deze stage nog in actie zal kunnen komen. De 27-jarige aanvaller sukkelde vorig seizoen ook al met tal van vervelende blessures en wist maar één keer te scoren in 13 matchen. Afwachten of hij onder Philippe Clement wel kan ontbolsteren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws