Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Aanwinst Anderlecht maakt Vanaken belachelijk, maar zet zijn “blunder” recht

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

Michel Vlap maakte een opvallende entree bij Anderlecht: de van Heerenveen overgekomen nummer 10 kreeg een vraag over Hans Vanaken en vond het nodig om onze spelmaker belachelijk te maken. Intussen heeft hij zijn flauwe opmerking wel al rechtgezet.

Of hij de Nederlandse Hans Vanaken is, dat is de vraag die de 22-jarige Vlap kreeg tijdens zijn persvoorstelling bij RSCA: “Dat is volgens mij een heel bekende voetballer hier geweest.” Waarop Marc Coucke snel even duidelijk maakte dat Vanaken nog steeds actief is. De laconieke reactie van Vlap volgde meteen: “In vijfde klasse ofzo?”

Eerder deze winter liet ook de Oostenrijker Peter Zulj zich al minnetjes uit over onze Gouden Schoen en draaischijf. Kersverse aanwinst Vlap was echter wel zo vriendelijk om zijn flauwe grap recht te zetten: “Ik heb volgens mij een serieuze blunder begaan. Het is grappig want ik kende de naam wel degelijk, maar ik dacht dat het een oud-profvoetballer was.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws