Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waasland-Beveren over Ampomah naar Club Brugge: “Serieus prijskaartje”

(VIDEO) - Mannaert reageert op shirtvoorstellen van Club-fans

Nana Ampomah lijkt op weg naar Club Brugge. De transfer lijkt echter nog niet in kannen en kruiken. Ook sportief verantwoordelijke Danny De Maesschalck laat zich tegenover Het Nieuwsblad uit over een mogelijke overgang naar Blauw-Zwart.

Ampomah stuurde zijn kat naar de eerste training. “Het was nochtans de afspraak dat hij zich zou melden. “Maar ik heb intussen al contact met hem gehad en hij beseft dat hij een fout gemaakt heeft. Donderdag zal Ampomah wel gewoon op de training zijn Natuurlijk volgt er nog een sanctie, maar dat geldt voor iedereen die niet aanwezig is”

Maesschalck laat zich ook uit over de toekomstige transfer. “Dat Ampomah al een persoonlijk akkoord met Club Brugge heeft? Dat heeft hij me niet bevestigd. Hij heeft wel verteld dat hij geen problemen wil met onze club. Maar het is logisch dat daar een serieus prijskaartje aan zal vasthangen. Ampomah is een van onze beste spelers. We willen een paar miljoen, maar het exacte bedrag houden we binnens­kamers.”

Naar verluidt kreeg de club al een bod van vijf miljoen euro binnen van een Chinese club. Ook het Duitse Düsseldorf zou geïnteresseerd zijn in Ampomah. Zelf wil de speler goed nadenken wat de volgende stap in zijn carrière zal zijn. Club Brugge moet echter eerst een goed bod neerleggen bij Waasland-Beveren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws