Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Tweede zomeraanwinst in de pijplijn: speler stuurt zijn kat naar training en wil transfer naar Club’

Club Brugge tifo (Club Brugge - Gent)

Met Odilon Kossounou mocht onze nieuwe coach Philippe Clement nog maar één nieuw gezicht verwelkomen, maar mogelijk is er snel sprake van een tweede zomeraanwinst.

Nana Ampomah van Waasland-Beveren heeft namelijk zijn zinnen gezet op een transfer naar Jan Breydel. De Ghanese winger, die het voorbije seizoen goed was voor 8 goals en 7 assists in 30 matchen, zou in Brugge alvast herenigd worden met zijn ex-coach op de Freethiel.

Volgens Het Nieuwsblad heeft de 23-jarige Ampomah zelf zijn keuze al gemaakt, maar hij moet nog wachten op een akkoord tussen beide clubs. Om wat extra druk uit te oefenen, bleef hij vandaag alvast afwezig op training. Deze week nog zouden Club en Waasland-Beveren samenzitten om tot een akkoord op clubniveau te komen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws