Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Transferdoelwit Club Brugge werd wandelen gestuurd door Anderlecht’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge is na het vertrek van Wesley Moraes op zoek naar een nieuwe targetspits. De naam Silas Wamangituka wordt alvast genoemd. De 19-jarige aanvaller werd in het verleden al eens wandelen gestuurd door RSC Anderlecht, zo meldt Het Nieuwsblad.

In 2017 kwam Wamangituka drie maanden testen bij Anderlecht. Emilio Ferrera gaf hem echter een negatief rapport. Afgelopen seizoen scoorde het talent 11 doelpunten voor Paris FC in de Franse Ligue 2 en ligt zijn marktwaarde op zo’n zeven miljoen euro.

Bij Anderlecht was iedereen overtuigd en werd hij vergeleken met een jonge Dieumerci Mbokani. Een contract lag bijna klaar, tot toenmalige beloftentrainer Ferrera een negatief advies gaf. Hij zou niet de speler zijn die Anderlecht zocht ook al moest paars-wit maar een kleine som aan MK Etancheité betalen.

Club Brugge
Nu aast Club Brugge op de 1m89 grote aanvaller. Naar verluidt zou Blauw-Zwart al een bod hebben uitgebracht tussen de vier en vijf miljoen euro. Het ziet er echter naar uit dat Paris FC meer zal verlangen voor hun goudhaantje.

https://twitter.com/GrimandiTweets_/status/1138062790214803457

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws