Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Timmy Simons komt met geheimzinnige boodschap, groot nieuws op komst?

Timmy Simons (Club Brugge - Charleroi)

Timmy Simons lijkt vandaag te gaan uitpakken met groot nieuws, dat doet alvast een cryptische boodschap op zijn Twitterprofiel vermoeden. Krijgen we straks een belangrijke aankondiging van ons geliefd clubicoon?

De voorbije weken was er flink wat te doen over de toekomst van Timmy Simons. Bepaalde media berichtten dat het 42-jarige blauw-zwarte boegbeeld Club noodgedwongen zou moeten verlaten, maar blauw-zwart counterde de geruchten met een duidelijk statement.

Vervolgens bleef het wachten op meer nieuws en dat lijkt er vandaag eindelijk te gaan komen. Simons pakte op Twitter namelijk uit met een geheimzinnige boodschap – zie hieronder – en dus mogen we ons aan witte rook verwachten. Wordt Timmy T2, krijgt hij een andere rol binnen de technische staf of gaat hij toch elders aan de slag?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws