Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Schrijvers ziet straks Clement terug: “Kijk er heel fel naar uit om met hem samen te werken”

Voor Siebe Schrijvers staat er een hereniging met Philippe Clement in de steigers en onze jonge schaduwspits, die zich momenteel voorbereidt op het EK U21, kijkt alvast uit naar het weerzien met zijn ex-coach bij Genk.

“Ik heb met hem een half jaar samengewerkt bij Genk en hij is gewoon een heel goede trainer. Dat heeft hij bewezen bij Waasland-Beveren en daarna door de titel te pakken met Genk, het hoogst haalbare. Ik kijk er heel fel naar uit om met hem samen te werken”, laat Schrijvers optekenen bij Voetbalkrant.

Over zijn eerste seizoen bij blauw-zwart is hij trouwens meer dan tevreden:
“Dit was tot dusver mijn beste jaar in eerste klasse. Ik heb het aanvankelijk even moeilijk gehad in die nieuwe groep, met een nieuwe coach en in een nieuw systeem. Dat is ook normaal denk ik. Voor de winter zat ik toch al aan acht goals en daardoor ben ik gegroeid. Mede dankzij de steun van de supporters”, aldus onze Limburgse aanvaller.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws