Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oulare blikt terug: “Ik had misschien beter bij Club Brugge gebleven”

Obbi Oulare applaudisseert

Obbi Oulare verscheen op de Belgische velden als een imposant talent. De 1m96 grote aanvaller maakte furore bij Club Brugge vooraleer hij naar het Engelse Watford trok. Tegenover Sport/Voetbalmagazine blikt hij terug.

Oulare vertrok vier jaar geleden naar Watford. “Ik had bij Club Brugge kunnen blijven, maar achteraf is het natuurlijk gemakkelijk praten. Het is eenvoudiger om de juiste beslissing te nemen als je in je carrière iets gelijkaardigs bent tegengekomen.”

“Met wat ik nu weet, zou ik misschien bij Club gebleven zijn”, gaat Oulare verder. “Op voetbalgebied was ik zeker klaar voor Watford, maar ik moest de andere zaken in mijn leven nog ordenen. Mijn persoonlijke beslommeringen maakten dat alles heel complex werd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws