Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Waasland-Beveren plukt speler weg bij Club Brugge

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Waasland-Beveren is na het vertrek van Davy Roef op zoek naar een nieuwe doelman. Op de officiële webstek van Club Brugge staat te lezen dat goalie Brent Gabrïel de overstap maakt naar Waasland-Beveren.

De 20-jarige Gabriël zat afgelopen seizoen vaak in de selectie van Club Brugge al derde doelman. Hij leek echter geen toekomst te hebben bij Blauw-Zwart. Ook de 18-jarige Nick Shinton klopt op de deur van Club Brugge.

Bij Waasland-Beveren heeft Gabriël alvast meer kans op speelminuten. Na het einde van de uitleenbeurt van sluitpost Roef, is de club naarstig op zoek naar een nieuwe doelman. Met Gabriël hebben ze alvast een jonge doelman binnengehaald. Hij tekent een contract voor drie seizoenen met een optie tot een vierde.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws