Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Waasland-Beveren bevestigt overgang naar Club Brugge

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Jonas Ivens verlaat Waasland-Beveren voor Club Brugge. Hij zal assistent-trainer worden bij Blauw-Zwart.

Op de webstek van Waasland-Beveren maakt de club de transfer naar Blauw-Zwart bekend. Bij Club Brugge wordt Ivens herenigd met Philippe Clement en Johan Van Rumst met wie hij in het seizoen 2017/2018 samenwerkte bij Waasland-Beveren.

‘Het vertrek van Jonas Ivens is een groot verlies voor de club, dat staat buiten kijf. Toch willen we Jonas keihard bedanken voor zijn tomeloze inzet en toewijding voor geel-blauw. We hopen dan ook dat hij slaagt in zijn volgende opdracht!’, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws