Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert laat zich uit over onderhandelingen Wesley: “Dat is uitzonderlijk”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Wesley Moraes werd voor een recordbedrag verkocht aan het Engelse Aston Villa. Vincent Mannaert laat tegenover Sporza weten dat de transfer werd afgehandeld zonder makelaars.

“Dat de transfer zonder makelaars werd afgehandeld, is uitzonderlijk, al is het in het verleden nog gebeurd”, begint Mannaert. “Als club bouw je ook een netwerk op voor contacten met andere clubs. Als je de zaken rechtstreeks kunt regelen op clubniveau, dan moet je dat doen en dat is wat we nu ook gedaan hebben met Aston Villa.”

De Braziliaanse aanvaller heeft uiteraard wel een makelaar. “Wesley zelf werd natuurlijk wel vertegenwoordigd door een makelaar. Hij komt nu in de grote wereld van de Premier League terecht. Dan is het goed dat je een beroep kunt doen op adviseurs om je te laten informeren en de financiële zaken te begeleiden”, aldus Mannaert.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws