Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Leko heeft verrassend miljoenenvoorstel op zak’

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Coach Ivan Leko is na zijn vertrek bij Club Brugge nog op zoek naar een nieuwe club. Het Nieuwsblad meldt dat de Kroaat een verrassend miljoenenvoorstel van Al Shabab op zak heeft.

De voormalige coach van Club Brugge kan in Saudi-Arabië enkele miljoenen per jaar gaan verdienen. Een pak meer dan de paar honderdduizenden euro’s die hij per jaar op het Jan Breydel kreeg. Leko twijfelt echter over het voorstel.

De oefenmeester hoopt op een sportief aantrekkelijk avontuur en Leko kijkt ook naar zijn familiale situatie. Leko woont in België met zijn vrouw en twee tienerdochters. Een verhuis naar Saudi-Arabië is dus geen ideale situatie.

Leko zal nu nadenken over het voorstel, want voorlopig blijft het stil met de Belgische aanbiedingen. Met Antwerp had hij gesprekken, maar geen concreet voorstel en ook KRC Genk heeft nog geen contact opgenomen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws