Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kreeg Leko geld om bepaalde spelers op te stellen bij Club Brugge?

Ivan Leko zou geld hebben gekregen voor transfers en om bepaalde spelers op te stellen bij Club Brugge, dat laat VTM Nieuws weten.

Naar verluidt heeft spijtoptant Dejan Veljkovic dit verklaard. Naar aanleiding van zijn verklaringen is Leko opnieuw verhoord. ‘Volgens de getuigenissen van Velkjovic zou Leko delen van de transfersom van spelers Mats Rits, Ivan Tomečak en Karlo Letica hebben gekregen. Daarnaast zou Leko ook geld hebben gekregen van Velkjovic om bepaalde spelers op te stellen’, meldt Het Laatste Nieuws.

Leko wordt in het gebouw van de federale gerechtelijke politie van Limburg in Hasselt opnieuw verhoord in kader van het fraudeonderzoek. In 2018 zat Leko al eens een nacht in de cel, maar hij werd vrijgelaten. Door de verklaringen van Veljkovic worden opnieuw verklaringen afgelegd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws