Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kersverse Rode Duivel zag transfer naar Brugge afketsen: “Het paste perfect in mijn carrièreplan”

Club-fans en vlaggen (Club Brugge - Standard)

Met Karlo Letica haalde Club Brugge vorige zomer een nieuwe talentvolle doelman in huis, maar voor hetzelfde geld was niet de landgenoot van Ivan Leko, maar wel Hendrik Van Crombrugge het nieuwe sluitstuk van blauw-zwart geworden.

De goalie van Eupen, die zich het voorbije seizoen alweer in de kijker keepte, doet het relaas van zijn flinke flirt met Club Brugge uit de doeken in Het Nieuwsblad: “Met Vincent Mannaert had ik een tof en constructief gesprek. Ik had het gevoel – dat werd me later bevestigd bij Club – dat enkel het financiële nog moest worden afgehandeld.”

En toch liep het dus nog spaak en kwam er van een overgang niks in huis:
“Maar dan wacht je op nieuws dat maar niet komt en zie je plots in de krant dat Letica heeft getekend. Daarover ga ik niet veel zeggen, maar de puntjes in dat verhaal zijn makkelijk te verbinden.”

Lees: Leko stond niet helemaal achter de komst van Van Crombrugge en had het meer voor Letica: “Voilà. Mannaert zei ook dat hij daar geen sportieve verantwoordelijkheid in droeg. Maar dat ik niet naar Brugge kon, was toch veel meer balen dan Ajax, omdat het wél als eerste keeper was. Het paste perfect in mijn carrièreplan”, betreurt de kersverse Rode Duivel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws