Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Geen ideale start: Clement zal voorbereiding aanvatten in afwezigheid van 6 spelers

Club Brugge eerste training voetbalseizoen 2016-2017

De start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen komt er snel aan, maar bij Club Brugge zullen op de eerste trainingen al meteen enkele opvallende namen ontbreken. Heel wat spelers moeten in de komende periode namelijk landentoernooien afwerken.

Er wordt komende zomer geen EK of WK betwist, maar in Zuid-Amerika en Afrika staan respectievelijk de Copa América en de Afrika Cup op het programma. En dat is nog niet alles: er is ook nog het EK U21 én de
CONCACAF Gold Cup.  

Op die toernooien zullen ook verschillende Clubspelers aanwezig zijn: zes om precies te zijn. Siebe Schrijvers, Dion Cools en Jordi Vanlerberghe werden opgeroepen voor de Jonge Duivels van Johan Walem.

Krépin Diatta en Marvelous Nakamba trekken op het Afrikaanse contintent dan weer het shirt van Senegal en Zimbabwe aan en tot slot is er ook nog onze Amerikaanse doelman Ethan Horvath, die opgeroepen is voor de VS.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws