Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De knoop is doorgehakt: Gert Verheyen géén T2 van Philippe Clement

Gert Verheyen (analist)

Het zag er lange tijd naar uit dat Gert Verheyen de rechterhand van Philippe Clement zou worden, maar ons clubicoon heeft finaal beslist om niet in te gaan op het aanbod van zijn oude liefde Club Brugge.

De 48-jarige Verheyen opteert voor een comeback als analist bij Sporza en Proximus Sports en neemt dus opnieuw afstand van het trainerschap na zijn tegenvallend avontuur bij KV Oostende. Onze ex-speler benadrukt wel dat de aanbieding van blauw-zwart heel erg attractief was.

“Ook voor mezelf is het een verrassende keuze om opnieuw tv-analist te worden, oorspronkelijk was dat niet mijn bedoeling. Als ex-speler van Club Brugge was ook het aanbod van Club erg aanlokkelijk, maar na grondige overwegingen ben ik erg blij om de knoop finaal te kunnen doorhakken”, klinkt het bij Het Nieuwsblad.

“Terug naar Club Brugge gaan zou misschien gevoeld hebben als thuis komen. Maar naar Woestijnvis, Sporza en Proximus kunnen terugkeren, is voor mij ook helemaal thuis komen”, laat Gert Verheyen optekenen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws