Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club overweegt terugkeer ervaren ex-speler en wil meteen dubbelslag slaan’

Óscar Duarte (Club Brugge)

Vooralsnog blijft het erg rustig op het transferfront, maar de geruchtenmolen die draait natuurlijk wel op volle toeren. Zo zou Club Brugge een terugkeer van niemand minder dan Oscar Duarte overwegen.

De 30-jarige Costa Ricaanse international is einde contract bij het Spaanse RCD Espanyol en volgens Perfilesdelfutbol.com zou de vicekampioen wel heil zien in een rentree van de centrale verdediger die van begin 2013 tot begin 2016 de blauw-zwarte kleuren verdedigde.

En daar blijft het niet bij want in één adem zou Club Brugge de terugkeer van Duarte willen koppelen aan de komst van diens landgenoot Bryan Oviedo. De 29-jarige vleugelverdediger is eveneens international en momenteel aan de slag bij de Engelse derdeklasser Sunderland.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws