Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nu al zes oefenduels bekend die team van Clement moeten klaarstomen

Kijk LIVE naar Club Brugge - FC Groningen

Het afgelopen seizoen is nog niet helemaal verteerd of het nieuwe staat al voor de deur. Binnen goed twee weken hervat Club Brugge onder leiding van Philippe Clement de voorbereiding op de nieuwe voetbaljaargang en intussen is ook het oefenschema al bekend.

Blauw-zwart start de voorbereiding naar goede gewoonte in het eigen West-Vlaanderen met oefenpartijen tegen de traditionele opponenten K.F.C. Heist en KM Torhout. Afspraak op zondag 23 juni en zaterdag 29 juni 2019.

Na de fandag van zondag 30 juni gaat Club Brugge de Nederlandse toer op met wedstrijden tegen Heracles Almelo (3/7) en AZ Alkmaar (6/7). Op vrijdag 12 juli en maandag 15 juli volgen nog duels met het Kroatische Lokomotiva Zagreb en play-off 2-revelatie Union Saint-Gilloise.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws