Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge weigert weer stevig bod en wacht op monsteraanbieding voor Wesley’

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

Club Brugge is niet van plan om Wesley Moraes zomaar te laten gaan. Blauw-Zwart ging meewerken voor een droomtransfer van de aanvaller, maar eist een flink bedrag voor de Braziliaan.

Het Laatste Nieuws meldt dat Club Brugge een aanbieding van 18 miljoen euro plus drie miljoen euro aan bonussen van het Italiaanse Lazio heeft geweigerd. In januari weigerde het al een bod van 25 miljoen euro uit China. Club Brugge droomt van 30 miljoen euro.

Het blijft dus wachten op een monsterbod, en liefst uit de Premier League. Dat is de droombestemming van Wesley. Ook Cardiff zou in het verleden al 20 miljoen euro hebben geboden, maar die club is inmiddels gedegradeerd naar de Championship. Newcastle en West Ham zouden de situatie van Wesley alvast op de voet volgen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws