Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge strijkt recordbedrag op met Wesley naar Aston Villa

Vormer - Dennis - Wesley (Club Brugge - Sint-Truiden)

De kogel is door de kerk. Wesley Moraes maakt de overstap van Club Brugge naar Aston Villa voor een recordbedrag van 25 miljoen euro.

Wesley Moraes heeft volgens Het Laatste Nieuws zijn droomtransfer naar de Premier League te pakken. Ook Club Brugge wrijft zich in de handen, want Blauw-Zwart ontvangt 25 miljoen euro voor de Braziliaan. Wesley tekent een contract voor vijf seizoenen bij de Engelse club.

Met de 25 miljoen euro breekt Wesley enkele records. Zo is hij de duurste uitgaande transfer van Club Brugge, de duurste inkomende transfer van Aston Villa, en nooit eerder vertrok een speler voor zo’n groot bedrag uit de Jupiler Pro League.

Het Italiaanse Lazio lonkte lange tijd naar Wesley, maar uiteindelijk was de Premier League altijd een droom voor Wesley. Naar verluidt wilden de Italianen ook ‘maar’ 18 miljoen euro plus drie miljoen aan bonussen op tafel leggen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws