Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge reageert op berichtgeving Leko: ‘Geen enkel moment aanwijzingen’

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge is met een statement gekomen na de berichtgeving over ex-coach Ivan Leko. De Kroaat zou geld hebben aangenomen om spelers op te spellen bij Blauw-Zwart.

Club Brugge reageert op de officiële kanalen met een boodschap. ‘Club Brugge neemt met verbazing kennis van de berichtgeving omtrent Ivan Leko in de media. Club heeft hieromtrent op geen enkel moment aanwijzingen gehad.’

Leko ontkende alles. ‘Ivan Leko heeft zelf herhaaldelijk ontkend zich aan dergelijke praktijken schuldig te hebben gemaakt. Club wacht het verdere verloop van het onderzoek af en zal zich intussen onthouden van verdere commentaar’, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws