Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge onderhandelt met ex-speler voor nieuwe keeperstrainer’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Ivan Leko heeft Club Brugge verlaten en daarbij vertrokken ook enkele stafleden. Ook keeperstrainer Tomislav Rogic ging weg. In de zoektocht naar een nieuwe keeperstrainer is Club Brugge uitgekomen bij ex-speler Vladan Kujovic.

De voormalige sluitpost stond tussen 2011 en 2015 onder contract als speler bij Club Brugge. De Serviër werd echter zelf door de club gecontacteerd en hij is dus niet aangeduid door nieuwe hoofdtrainer Philippe Clement.

Het Nieuwsblad meldt dat de gesprekken tussen Kujovic en Club Brugge uiterst positief zijn verlopen. Een beslissing is echter nog niet genomen. Wel zit de relatie tussen beide partijen al goed. In 2014 werd een niertumor vastgesteld bij Kujovic, die toen onder contract stond bij Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws