Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge moet afrekenen met grote concurrentie voor speler van 9 miljoen’

Mannaert laat zijn goed hart zien Zelfs op een regenachtige dag zoveel lachende gezichten

Luis Diaz van Atlético Junior staat al een tijdje op de radar van Club Brugge. De Colombiaan maakt veel indruk op de Copa America en dat is slecht nieuws voor Blauw-Zwart. De vraagprijs schiet zo de hoogte in.

Diaz begon nog op de bank bij de Colombiaanse nationale ploeg in het begin vn de Copa America, maar in de laatste wedstrijd tegen Paraguay (1-0) stond hij in de basis. De vleugelspeler zou onder andere op het lijstje staan van Cardiff City, Zenit, River Plate en clubs uit Duitsland, Mexico en de VS.

Club Brugge bracht eerder al een bod uit van vijf miljoen euro, maar naar verluidt wil het Portugese FC Porto maar liefst negen miljoen euro op tafel leggen voor Diaz. Blauw-Zwart heeft wel een troef. Landgenoten Carlos Bacca en José Izquierdo kende een succesvolle periode bij Club waarna ze vervolgens een stap hogerop konden zetten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws