Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge meldt zich bij oude piste in dossier voor nieuw stadion

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Het nieuwe stadion van Club Brugge heeft nog geen locatie. Blauw-Zwart onderzoekt verschillende opties en is nu uitgekomen op een oude piste. De gemeente Loppem is weer een optie, zo meldt Het Laatste Nieuws.

In 2005 kwam Club Brugge ook al uit bij Loppem om een nieuwe voetbaltempel te bouwen. Toen botsten Bart Verhaeghe en Uplace op hevig protest. Het lokale gemeentebestuur, Groen! en de Loppemse actiegroep ‘De Witte Pion’ waren niet akkoord met de plannen.

Het dossier werd toen ook afgekeurd. Nu heeft Club Brugge zich weer gemeld bij het gemeentebestuur van Zedelgem, waartoe Loppem behoort. Nu valt het nog af te wachten of zij willen samenwerken. ‘Anders dan in 2006 wil Club in Loppem een stadion zonder winkelcentrum bouwen, zoals dat ook de bedoeling is langs de Blankenbergse Steenweg’, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws