Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge komt ook met nieuw uitshirt: ‘Subtiel driehoekig patroon’

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge stelde eerder ook al zijn thuisshirt en derde tenue voor en nu komt Blauw-Zwart ook met een nieuw uitshirt op de proppen.

‘Na het derde tenue zondag en het home shirt woensdag, onthult Club nu ook zijn uittenue voor komend seizoen. Er werd gekozen voor een bordeaux uitrusting met een subtiel driehoekig patroon erin verwerkt’, klinkt het op de officiële webstek van Club Brugge.

‘Net zoals in het home shirt wou Club het cijfer 3 laten terugkomen in de driehoeken in het shirtdesign, opnieuw verwijzend naar ons Stamnummer. Als accentkleur werd gegaan voor donkerblauw, dat je terug ziet komen in de kraag, mouwen en patronen’, aldus Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws