Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge kan zeven miljoen verdienen met uitgaande transfer’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Eerder kwam het nieuws al naar buiten dat Bologna geïnteresseerd zou zijn in Club Brugge-verdediger Stefano Denswil. Nu meldt De Telegraaf dat de Italiaanse club bereid is zo’n zeven miljoen euro op tafel te leggen.

Bologna heeft zich naar verluidt gemeld voor de 26-jarige verdediger. Trainer Sinisa Mihajlovic wil een extra verdediger en is uitgekomen op Denswil van Club Brugge. Bologna zou een slordige zeven miljoen euro willen ophoesten.

Club Brugge zou tevreden zijn met zo’n bedrag en de kans is dus groot dat het afscheid zal nemen van de Nederlandse verdediger na vier seizoenen in het Jan Breydelstadion. In het verleden liep Denswil al een transfer mis naar Monaco en Brighton.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws