Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement wil spelers behouden: “Of ze vertrekken voor serieuze bedragen”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Philippe Clement trainde voor het eerst in het nieuwe Belfius Basecamp in Knokke-Heist. De oefenmeester liet zich achteraf uit over zijn selectie en toekomstige transfers.

Club Brugge begon de voorbereiding met 26 spelers, waarvan zeven trainees. Mechele, Vanaken, Diatta, Schrijvers, Cools en Nakamba ontbreken nog door internationale verplichtingen en vakantie. Denswil, Vlietinck en Dennis trainen nog apart.

Clement verwacht niet veel veranderingen meer. “Als er jongens vertrekken, zal het voor serieuze bedragen zijn. We willen de meeste jongens houden, ik verwacht niet veel beweging”, liet de coach tegenover Het Laatste Nieuws weten. Onder andere Nakamba wordt nog in verband gebracht met een transfer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws