Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Aan u de keuze: vijf spelers in de running voor Blauwe Schoen als beste Bruggeling

©  Club Brugge

Vorig jaar mocht Ruud Vormer zich de blauw-zwarte speler van het seizoen noemen en ook nu gaat Club weer op zoek naar de beste Bruggeling van de voorbije voetbaljaargang. Er zijn alvast vijf genomineerden.

Eerst en vooral: aanvoerder Vormer is dit jaar geen kanshebber om de Blauwe Schoen in de wacht te slepen. Maken wel kans op de individuele onderscheiding die wordt toegekend door de supporters: Wesley Moraes, Krépin Diatta, Brandon Mechele, Clinton Mata en Hans Vanaken. Stemmen, kan u trouwens HIER doen! Let op: u moet wel CLUB 1891 Member zijn!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws