Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Geeft ‘zwakke plek’ bij Club de doorslag? “Na de halvering van de punten kost hen dat zeker 2 of 3 punten”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Als de titelstrijd straks in het voordeel van Genk beslecht wordt, zullen de Limburgers die hoofdprijs in niet geringe mate te danken hebben aan hun doelman. Dat is het enigszins verrassende oordeel van analist en ex-keeper Wim De Coninck.

“Er wordt maar zelden gepraat over Danny Vukovic omdat hij een beetje in de schaduw staat van ál die ­uitblinkers dit seizoen. Maar als Racing Genk kampioen wordt, en daar twijfel ik niet aan, dan durf ik te zeggen dat Vukovic het verschil heeft gemaakt”, oppert De Coninck in HLN.

“Bij Club waren er meer twijfels rond hun keepers. Ze begonnen met Letica, maar die voldeed niet. Dan werd het Horvath, maar ook die is niet onbesproken. Na de halvering van de punten kost dat Club zeker twee of drie punten, punten die ze tekort zullen komen in de eindafrekening. De doelman zal het verschil ­maken in de titelstrijd”, klinkt het overtuigd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws