Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Wij hadden in Genk niet verloren als de VAR geen penalty ziet in de handsbal van Mechele”

Bij Club Brugge mogen ze gerust klagen over de VAR want die nam al een aantal belangrijke beslissingen in het nadeel van de uittredende kampioen. Ook Vincent Mannaert beseft dat de wereld er zonder bepaalde dubieuze tussenkomsten anders had kunnen uitzien.

“Tijdens de rust van de wedstrijd op Genk heb ik gezegd aan Peter Croonen (de voorzitter van Genk, red.): ‘Jullie verdienen om 3-0 voor te staan, maar het is 1-1, en nu verliezen wij niet meer.’ En wij hadden niet verloren als de VAR geen penalty ziet in de handsbal van Mechele want Boucaut wou ’em niet geven”, is Vincent Mannaert overtuigd in Het Laatste Nieuws.

“Die foute VAR-beslissingen liggen op mijn maag en ze zitten in mijn mouw. Wat ik nu zeg, mag je zelfs in een titeltje zetten, maar je moet er wel ‘lacht’ achter plaatsen: ‘Zowat iedereen in België gunt Racing Genk de titel, inclusief de VAR.'”

Mannaert besluit: “Wij hebben in deze play-offs vijf van de zeven matchen gewonnen en in de twee die we niet wonnen, waren er resultaatbeïnvloedende tussenkomsten van de VAR. Tussenkomsten waarover totale unanimiteit bestaat dat ze fout waren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws