Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley niet klaar voor toptransfer? “Ik geloof niet dat hij top 6 Engeland aankan”

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

Wesley Moraes staat komende zomer voor een transfer naar het buitenland. De Braziliaanse aanvaller van Club Brugge wordt al een tijdje in verband gebracht met een overgang.

Vooral de Premier lijkt een droombestemming voor Wesley. Gilles De Bilde blijft echter voorzichtig. “Ik vind ‘m goed, hé, maar behoort Wesley nu tot de beste spelers van onze competitie van de afgelopen drie jaar? Neen, toch? Hij is niet van de fijnsten – zijn spel is toch voornamelijk gebaseerd op kracht. Engeland is ideaal voor hem. Niet Spanje.”

Marc Degryse vindt dan weer dat Wesley niet klaar is voor een absolute toptransfers en dat hij top zes Engeland nog niet aankan. “Dat geloof ik niet. Wesley moet een coach vinden die hem op de juiste manier wil gebruiken. Ik denk aan clubs zoals West Ham, Everton”, aldus Degryse aan Het Laatste Nieuws. Club Brugge zou overigens een slordige dertig miljoen euro verlangen voor de Braziliaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws